• page_head_bg

Nyheder

Kantonmessen og den 133. Kina import- og eksportmesse afholdes i Guangzhou fra 15. til 19. april 2023

Kantonmessen og den 133. Kinas import- og eksportmesse vil blive afholdt i Guangzhou fra den 15. til den 19. april 2023. Som en af ​​Kinas største udenrigshandelsplatforme har Canton Fair tiltrukket mere end 25.000 virksomheder fra omkring 200 lande og regioner rundt omkring i Kina. verden til at udstille en bred vifte af produkter og tjenester.På udstillingen blev badeværelsesbranchen et af de varme emner.Kinas badeværelsesindustri er gået ind i et stadie med hurtig udvikling i de seneste år og er blevet en af ​​verdens største producenter og eksportører af badeværelsesprodukter.På Canton Fair fremviste udstillere fra sanitetsindustrien fra hele verden de nyeste produkter og teknologier for at give forbrugerne en bedre sanitetsoplevelse.På denne Canton Fair udstillede badeværelsesindustrien hovedsageligt smarte hjemmebadeværelser, miljøbeskyttelsesbadeværelser, multifunktionelle badeværelser og tilpassede badeværelsesprodukter.Badeværelsesprodukter til smarte hjem tiltrak sig særlig opmærksomhed.Disse produkter er udstyret med kunstig intelligens-teknologi og netværksenheder, som giver brugerne mulighed for at fjernstyre temperatur, vandmængde og dyser osv., hvilket giver forbrugerne en mere bekvem oplevelse.Samtidig er multifunktionelle badeværelsesprodukter og tilpassede badeværelsesprodukter også begunstiget af mange købere.De benytter også lejligheden til at udveksle erfaringer og samarbejde med andre udstillere for at lægge grundlaget for den fremtidige udvikling.På Canton Fair har udstillere i sanitetsbranchen fra forskellige lande ydet vigtige bidrag til bedre at skabe fremtiden for sanitetsområdet med bred vision og innovative ideer.Denne udstilling giver også en værdifuld mulighed for badeværelsesindustrien til at opnå globalt samarbejde.

Gennem badeværelsesskabe, keramiske produkter, hardware og andet fint sanitetsudstyr deltager Chaozhou Shouya Sanitary Ware også på messen og viser Chaozhou Shouya Sanitary Ware ansigt til verden gennem dets fremragende produktfordele på Canton Fair, som er en bro til verdenen.

Kantonmessen er kendt som "Kinas første udstilling", en vigtig platform for Kinas udenrigshandel og åbning mod omverdenen, og et "barometer" og "vindfløjte" for Kinas udenrigshandel.67 år med herlige år Messen har været igennem tykt og tyndt, men er aldrig stoppet.Dette års Canton Fair vil blive afholdt i tre faser i Guangzhou fra 15. april til 5. maj med "online + offline" synkronisering, hvilket gør den til den største fysiske udstilling i verden under epidemien.

p1 s3 s2


Indlægstid: 12. maj 2023